web analytics

Slik fungerer cloudFiber

Små og diskré antenner 
Våre mottakerantenner er relativt små og diskré. Disse må plasseres med fri sikt, rettet mot våre basestasjoner. Bedre sikt gir mer stabile signaler og dermed optimale hastigheter. I 99% av alle installasjoner benyttes typisk den minste antennen på 18 x 7 cm.

Enkel installasjon
Vår installatør kommer hjem til deg, foretar en dekningsmåling og foreslår en optimal plassering av antennen. Deretter kobles alt opp og de siste kalibreringene gjøres. Vi sjekker også routeren din, verifiserer at du er på nett og at ting virker som det skal.

For at vi skal garantere at våre tjenester skal fungere optimalt, anbefaler vi at du benytter vår router. Vår kompakte og driftssikre trådløse router sikrer stabilt nett og god trådløs dekning. Som en bonus kan den også gi strøm direkte til antennen utenfor. Den er dessuten liten og kompakt – og meget lekker!

For deg som har en større bolig eller krevende dekningsforhold, f.eks, flere etasjer, kjeller eller murvegger, kan vi også levere andre type løsninger. Snakk med oss, før en installatør kommer til deg.

Monteringseksempler

Våre basestasjoner

Mange andre tilbydere velger proprietært utstyr og kompliserte løsninger. cloudFiber benytter velprøvd og solid utstyr fra kjente produsenter. Dette utstyret er driftsikkert og leverer overlegen ytelse. Samtidig som sikkerheten og muligheten for å utføre oppgraderinger eksternt ivaretas, kan vi garantere en god kundeopplevelse.

cloudFiber har anledning til å gi internett til de aller fleste – uansett hvor man holder til. Dette selv ved avstander på mange kilometer i luftlinje. Derfor kan det lønne seg å ta en prat med oss. Kanskje vi til og med klarer å oppnå det som mange tenker er en umulighet.

Vi har avanserte overvåkningssystemer og følger opp alle basestasjoner, linker, signaler og tilkoblinger i sanntid og alt er operativt 24/7, 365 dager i året. Vi kan derfor reagere raskt, dersom noe uforutsett skulle skje.

Spørsmål?

Kontakt oss